Луксозно мъжко бельо – хубав подарък за мъж

 

Съвременният мъж обръща голямо внимание на външния си вид. Той не само подбира дрехите си, но и бельото, което през последните години има голям напредък. Модерното бельо претърпя редица промени и днес то се произвежда от качествени материи като памук, коприна и полиестер.

Пазарът предлага голямо разнообразие от модели и днес в онлайн магазините може да се намери наистина много интересно мъжко бельо – от обикновените слипове до прашки в леопардови принтове. Но това разнообразие може да обърка всеки в избора му, затова решихме днес да ви предложим няколко модела, които са практични и комфортни:

Памучни или луксозни слипове за младите мъже

Слиповете са най-разпространеният вид мъжко бельо и всеки мъж притежава един от всеки четири, пет чифта в бельото си. Онлайн магазините предлагат голяма гама от стилове, цветове и материи на луксозни мъжки слипове. Почти всички модели имат изключително елегантна кройка, която прилепва плътно по тялото, а това води до по-голям комфорт. Някои от луксозните модели слипове доста наподобяват мъжки бански, тъй като са произведени от бързо съхнеща материя.

Стилните и елегантни мъжки боксерки са най-подаряваното мъжко бельо за 2015 година

Днес боксерките, както мъжките, така и дамските, са едно от най-предпочитаното бельо, не само сред мъжете, но и сред младите момичета. Може да се каже, че те са класиката в бельото на мъжете. Боксерките са изключително удобни, защото са свободни. Мъжките боксерки са изключително елегантни и стилни, изработват се от високо-качествени материи за по-голям комфорт. Те могат да се носят както с костюм, така и с широки панталони.

По принцип няколко вида боксерки. Едните са широки и са подходящи за мъже, на които не им се налага да вършат някаква физическа работа. Има и тесни боксерки, които са еластични и много удобни. Друг вид са памучните мъжки боксерки, които голяма част от нежната половинка ги намират са доста секси. Памучните боксерки са нещо средно между широките и тесните, тъй като прилепват плътно по тялото като слиповете, но едновременно с това са и леко свободни.

Когато става въпрос за удобно бельо, всеки избира памучното, тъй като памукът е най-натуралната материя. Колкото до еластана, младите мъже го предпочитат, защото има еластичното бельо прилепва по-добре тялото.

Подобни Статии

thumbnail
hover

8-те вида бельо, които трябва да...

  За да се чувства човек комфортно и стилно, необходимо е да отделя внимани...

thumbnail
hover

Тенденции в мъжките бански за лято...

Макар и още да е средата на зимата, лято 2017 наближава и не е рано да помислите ...

Добавете Коментар

Трябва да сте влязли в профила си, за да коментирате.